G astenboek

Ben je enthousiast geworden voor Ayurveda en of Tantra en geïnspireerd geraakt door deze site? Heb je een consult of behandeling gehad bij Jiva Ayurveda, of heb je meegedaan aan een kookworkshop, een lezing bijgewoond of een Weekend Vrouwen Tantra gevolgd?? Laat anderen weten wat je er van vond en schrijf je reactie in dit gastenboek.

Ingestuurde berichten

Van: Victor Manhave · dec 14, 13:57

Hoi Jacqueline, mooie site. Zou wel eens een kook workshop willen meemaken.
Groet,
Victor

Van: Helga · apr 17, 12:34

Reactie van deelneemster aan het 1e Vrouwenweekend in Juli 2010:

Aan al de fantastische zusters van het tantra weekend,

Heel erg bedankt, ja woorden schieten echt te kort, voor het bad van liefde waarin ik me het hele weekend gedragen voelde! Dit veilige liefdesbad hielp me te omarmen wat omhooog kwam… Ik voel dat er een proces op gang is gezet van diep thuiskomen in mezelf, een thuiskomen waar ik eigenlijk heel mijn leven naar op zoek ben geweest….Ik ga verder de weg van tantra bewandelen, een kom dan ook graag naar de terugkomdag.

Jaqueline, je begeleiding was fantastisch, en ook Mariette en Biskit, jullie uitstraling inspireert me enorm en zegt meer dan duizend woorden…

Helga van Noten

Van: Mirjam van Bergen · apr 17, 12:25

Reactie van deelneemster aan het 2e vrouwenweekend in December:

Jacqueline!
Wat goed te lezen dat het bruist bij jullie, een nieuwe website, logo, allemaal leuke initiatieven…
Ik had me direct voor twee van de terugkomdagen ingeschreven, heb er zin in!!
Misschien moeten vrouwen deels nog wennen aan het idee (vorig jaar had ik dat nog niet gedurfd, maar door jouw fantastische weekend ben ik in dat opzicht niet meer zo bang, en met al jouw fantastische assistentes…)
Liefs en tot binnenkort,
Mirjam van Bergen

Van: Danny Nehm · apr 17, 10:59

Je vernieuwde website is echt prachtig geworden Jacqueline! Een weerspiegeling van hoe ik jou ervaar: krachtig, vol passie en enorm veelzijdig.

Van: Jiva Ayurveda · nov 8, 09:32

Link naar leuk blogverslag van een deelneemster aan de Yoga-Ayurveda Kuurweken: http://astridsscribbles.blogspot.com/2010/02/de-intentie-om-te-bewegen.html

Van: Gonda · nov 3, 08:47

De Vrouwenworkshop op Helios was dinsdagavond erg bijzonder voor mij! Wat een kennis over het Vrouwenlijk lichaam is er in de Ayurveda te vinden en heel bijzonder om de energetische oefeningen mee te maken. Na de workshop voel ik me een stuk steviger, blijer en bij mezelf en het effect werkt nog steeds na. Dankjewel!

Van: Emilia · sep 30, 14:26

Hey lieve Jacqueline,

Ben blij dat ik en ook de gasten afgelopen zomer de rijkdom van smaken heb mogen ervaren van jouw Ayurvedische keuken.
Wat een variatie, en wat een zorg en liefde leg je neer in jouw keuken.
Wens je nog veel mooie kookontmoetingen toe en kom graag een keertje aan om meer van je te horen als ik in de buurt ben.

liefs, Emilia

Van: shantala · aug 26, 19:57

Hoi Jacqueline!
Nou ik heb enorm veel geleerd bij jou op de cursus, de Ayurveda is voor mij een stuk hanteerbaarder geworden en het mooiste vind ik dat je alles met zoveel liefde en passie doet, echt helemaal aan te raden deze kookcursus bij jou.Ik hou me ook aanbevolen voor andere cursussen op Ayurveda gebied en hoop dat je die kruidencursus gaat doen!
Heel veel groetjes van Shanti

Van: Rob Tol · aug 26, 06:22

Mijn ervaring met jou koken is dat alles met glans, sjans en liefde wordt bereid. Nu ga ik het nog leren eten. From the heart.

Van: jacky · aug 25, 12:05

haai, hier dus, hahahha, nou ik vond jouw eten zo heerlijk dat ik regelmatig dit ook probeer te koken, dus als er her en der recepten staan hou ik me aanbevolen..

liefs
Jacky

1 | 2 | meer berichten >>

 

 

Geef hier je reactie:

*
*
(je e-mailadres komt niet op de website te staan)
*

Klik na het invullen op de knop 'voorvertoning'. Deze extra handeling beschermt dit gastenboek tegen spam. Tevreden over je tekst? Klik dan op de knop 'verzenden'. Hartelijk dank!

 


Agenda
Vrouwenweekenden Helios Lezingen Tantra en Seksualiteit Kookworkshops Ayurveda Kuurweken Ayurveda Open Dag in Juli Meer >>

Jacqiestweets

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor de
Jiva Nieuwsbrief >>

Gastenboek
Lees het gastenboek van Jiva, of schrijf zelf een reactie >>

Recente artikelen: